Bir tık alabilirsiniz 0 0.00

0-Eşya
vergi 0.00
Toplam 0.00
Hyuduo Vakum Yalıtımlı Şişe, 32 OZ Paslanmaz Çelik Yalıtımlı Şişe için Kahve İçecek Su Süt, Bisiklet için Mükemmel, Sırt Çantası,

Hyuduo Vakum Yalıtımlı Şişe, 32 OZ Paslanmaz Çelik Yalıtımlı Şişe için Kahve İçecek Su Süt, Bisiklet için Mükemmel, Sırt Çantası,

₺ 246.00
 

İşlenmemiş
Malların

Vakum Yalıtımlı Şişe, pürüzsüz yuvarlak şişe ağzı ve buzlu şişe gövdesine sahip gıda sınıfı paslanmaz çelikten imal edilmiştir.İçeceğinizi çok uzun süre ihtiyaç duyduğunuzda doğru sıcaklıkta tutmak için özel olarak tasarlanmıştır.Fincan kapağı ve dahili sızdırmazlık halkası, rahatça döndürmek için tasarlanmış, sızdırmaz sızdırmaz, çantaya koymak için güvenlidir, böylece bisiklet, sırt çantası, kamp, ofis ve seyahat için yanınıza alabilirsiniz.Vakum Yalıtımlı Şişe, taşıması ve saklanması kolay, kaymaz şişe tabanına ve asılı ipe sahiptir.Kaldırma saplı çay demlik çıkarılabilir ve yıkanabilir, çay yaprakları veya çay poşeti tarafından rahatsız edilmeden çay içmenizi ve dökmenizi sağlar.İnanılmaz paslanmaz çelik vakum şişesi sizin için kullanılabilir.Alın ve 98 suyunuzun 6 saat boyunca yaklaşık 70+ tutmasına izin verin, 12 saat boyunca yaklaşık 50 + ' da tutun.Küçük çocuklar, yaşlılar ve sağlıklı bir yaşam sürmek isteyenler için mükemmeldir.Şartname : Durum : %100 % Yeni Malzeme : 304 Paslanmaz Çelik İç, 201 Paslanmaz Çelik Kabuk, Paslanmaz Çelik Bardak Kapağı Renk : Altın Kapasite : 900 ml 900 ml Vakum Şişe Boyutu(H*Diam.) : Yaklaşık. 24.5 * 8.5 cm / 9.65*3.35 in Ağırlık : Yaklaşık.387g ~ 476g / 13.7 oz~16.8 oz Paket Listesi : 1 * paslanmaz Çelik Vakum Şişe Not : 1.İlk kullanımdan önce bu şişenin içini temiz bir şekilde yıkayın. (Çelik tel bilye veya benzeri tırmalama aletleriyle yıkamayın). 2. Şişenin içini durulamak ve boşaltmak için biraz sıcak/soğuk su kullanın, ardından kullanmak için su dökmeye başlayın. 3. Lütfen her kullanımdan sonra yıkayın ve kurutun. 4. Elektrik besleme cihazlarından uzak tutun veya equipment.No şiddetli darbe. 5. Dikkatsizce haşlanmayı önlemek için küçük çocuklardan ve bebekten uzak tutun. 6. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

Ürün Özellikleri

Condition:
100% Brand New
Material:
304 Stainless Steel Inner, 201 Stainless Steel Shell, Stainless Steel Cup Lid
Color:
Golden
Capacity:
900ml
900ml Vacuum Bottle Size(H*Diam.):
Approx. 24.5*8.5cm/9.65*3.35in
Weight:
Approx.387g~476g/13.7oz~16.8oz
Package List:
1 * Stainless Steel Vacuum Bottle :
Note:
1.Wash this bottle inner cleanly before the first use. (Not wash it with steel wire ball or similar scratching tools).  :
2. Use some hot/cold water to rinse the bottle inner and drain away, then start to pour water for using. :
3. Please wash and dry it after each use. :
4. Keep it away from electric supply devices or equipment. No violent impact. :
5. Take it a large distance away from little kids and baby to prevent carelessly scalding. :
6. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Benzer ürünler