Bir tık alabilirsiniz 0 0.00

0-Eşya
vergi 0.00
Toplam 0.00
Beerty Baseabll Kap, Unisex Yaz Güneş Koruyucu pamuklu beyzbol şapkası Yaprak Baskılı güneş şapkası Ayarlanabilir Snapback

Beerty Baseabll Kap, Unisex Yaz Güneş Koruyucu pamuklu beyzbol şapkası Yaprak Baskılı güneş şapkası Ayarlanabilir Snapback

₺ 8.94
 

İşlenmemiş
Malların

%100 Pamuk.Toka kapatma.Yüksek kaliteli pamuktan yapılmış, hafif, nefes alabilen, dayanıklı, yumuşak bir his, gününüze hem lüks hem de konfor getirir. 6 işlemeli nefes alabilen halka tasarımı, 6 panel ve sizi güneşten korurken öne çıkarır.Şık sevimli stil, düz renk, ön tarafta işlemeli akçaağaç yaprağı, önceden kavisli vizör ve üst düğmeli yuvarlak.Bir beden, beyzbol şapkasını kafanıza özel olarak sığdırmak ve maksimum konfor sağlamak için en uygun metal toka kayışına uyar.Müzik festivali, elektrik festivali, tatiller, tarih, piknik, alışveriş, parti, plaj ve diğer özel günler için mükemmeldir.Açıklama : Yüksek kaliteli pamuktan yapılmış, hafif, nefes alabilen, dayanıklı, yumuşak bir his gününüze hem lüks hem de konfor getirir.Şık sevimli stil, düz renk, ön tarafta işlemeli akçaağaç yaprağı, önceden kavisli vizör ve üst düğmeli yuvarlak.6 işlemeli nefes alabilen halka tasarımı, 6 panel ve sizi güneşten korurken öne çıkarır.Bir beden, beyzbol şapkasını kafanıza özel olarak sığdırmak ve maksimum konfor sağlamak için en uygun metal toka kayışına uyar.Müzik festivali, elektrik festivali, tatiller, tarih, piknik, alışveriş, parti, plaj ve diğer özel günler için mükemmeldir.1 beyzbol şapkası sadece, diğer aksesuarlar dahil değildir resimde demo!Şartname : Malzeme : Pamuk Baş Çevresi : 55-61cm(21.65-24.02 in)İsteğe bağlı Renk : Bej Beyaz, Siyah, Lacivert, Yeşil, Haki, Turuncu Kırmızı Miktar : 1 adet Sıcak istemi : 1. Asya halkının boyutu, Avrupa ve Amerikan'dan 1 veya 2 beden daha küçüktür.2. Düşük sıcaklıkta yıkadığınızı,ağartıcı kullanmadığınızı ve uzun süre yanan güneşin altına koymadığınızı lütfen unutmayın.3. Farklı ölçüm yöntemleri olarak, öğeler hakkında 1-3 cm sapma meydana gelecektir, lütfen sipariş vermeden önce sizin için uygun olduğundan emin olun.4. Nedeniyle farklı monitörlerde ve lamba ışığı, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir, gerçekten anlayışınız için teşekkür ederiz!Paket içerir : 1 x beyzbol şapkası(perakende paketi olmadan).

Ürün Özellikleri

Material:
Cotton
Head Circumference:
55-61cm(21.65-24.02in)
Optional Color:
Beige White, Black, Navy, Green, Khaki, Orange Red
Quantity:
1 pc
Warm prompt:
1. Asian people size is 1 or 2 sizes smaller than European and American. :
2. Please note that low temperature washed,do not bleach and place under the blazing sun for quite a long time. :
3. As different measuring methods,it will occur 1-3 cm deviation about the items,please ensure that it is okay for you before ordering. :
4. Because of different monitors and lamplight,the picture may not reflect the actual color of the item,really thank you for your kind understanding! :
Package includes :
1 x Baseball Hat(without retail package)

Benzer ürünler