Bir tık alabilirsiniz 0 0.00

0-Eşya
vergi 0.00
Toplam 0.00
Supwee 10 ml Yansıtıcı Glitter Jel Oje Saprkling Coloful Elmas tırnak jeli Parlak Jel Lehçe Kapalı Islatın UV Jel (Gümüş)

Supwee 10 ml Yansıtıcı Glitter Jel Oje Saprkling Coloful Elmas tırnak jeli Parlak Jel Lehçe Kapalı Islatın UV Jel (Gümüş)

₺ 20.97
 

İşlenmemiş
Malların

????Yansıtıcı elmas jel Oje : 1 * 10 ml Glitter Oje jel, yansıtıcı parlak parlak ışık altında. ????Uzun Ömürlü ve Sağlıklı Malzeme : Supwee Kristal Glitter Oje Jel doğal reçine yapılmış çevre dostu maddeler, düşük koku, toksik olmayan, çivi ve vücut zarar vermez.Uygun tırnak hazırlığı(dosyalama, tamponlama ve temizleme) ile yaklaşık bir ay veya daha uzun sürebilir, lütfen güvenle kullanın. ????Mükemmel Hediye : Büyüleyici parlak Jel Cila, anneniz, kız kardeşiniz veya arkadaşınız için en iyi seçimdir.Evde, seyahatte, profesyonel salonda, yeni başlayanlarda veya uygulamalarda DIY tırnak sanatı için uygundur. ????Kaydetti : Nedeniyle aydınlatma ve ekran ayarı, renk resimden biraz değişebilir, farklı ışık farklı parlak etkileri gösterecektir. ????Müşteri Hizmetleri : Supwee müşterilerine en iyi hizmeti ve en yüksek kaliteyi sunmayı taahhüt eder, jel cila seti ile ilgili herhangi bir sorun, doğrudan satıcıyla iletişime geçin, çözmek için elimizden geleni yapacağız.Supwee'yi seçtiğiniz için teşekkür ederiz, Alışverişinizin tadını çıkaralım.

Ürün Özellikleri

Benzer ürünler