Bir tık alabilirsiniz 0 0.00

0-Eşya
vergi 0.00
Toplam 0.00
WENJTP Dragon Ball Z Yıldız 54mm Vites Sopa Vites Topuzu Kafa uyar En Evrensel Araba Manuel Otomatik Araç(Mavi 3 Yıldız)

WENJTP Dragon Ball Z Yıldız 54mm Vites Sopa Vites Topuzu Kafa uyar En Evrensel Araba Manuel Otomatik Araç(Mavi 3 Yıldız)

₺ 41.97
 

İşlenmemiş
Malların

Yüksek kalitede dayanıklı akrilik, el Yapımı öğeleri Yapılmış ● malzeme : .Vites Topuzunun Diş Boyutu M12x1.25, 3 diş bakır adaptörlü : M8x1.25 M10x1.5 M10x1.25. ● Yaygın uygulama : Vites topuzu çoğu otomatik şanzıman aracına uyar. ● Kolay kurulum : Yardımcı aletlere gerek yok, spiral vites değiştirme kafası, doğrudan elle yüklenebilir ve boşaltılabilir. ● Gelişmiş üretim süreci : Profesyonel üretim ve sıkı kalite kontrol, giyilebilir ve pratik ürünler.Deri vites topuzu sürüş deneyimini ve Manipülatif duyguyu geliştirir. ● Vites değiştirme kafasının tasarımı, insan parmaklarının, avuç içlerinin ve kollarının alışkanlıklarını kesinlikle takip eder.Bu vites değiştirme kafası size daha iyi bir deneyim, daha iyi konfor sağlayabilir ve avucunuzun kaymasını önleyebilir.Vites Topuzu Kendisi diş ölçüsü M12x1 el ile tokmak Malzeme herhangi bir tarafında kayma gibi olsun dinamik ve pürüzsüz hatları, insan vücudu eğri tasarım uygun, daha rahat, Yüksek kalitede dayanıklı akrilik Paketi Vardır.25, 3 pafta bakır adaptörleri İle : M8x1.25 M10x1.5 M10x1.Oo nazik teçhizat onaylamak için bu öğeyi mükemmel bir uyum olduğundan emin olmak için sipariş vermeden önce Lütfen 25 Not : . ★ Sıkarken vites değiştiricideki vites topuzunu asla çıkarmayın.Dibe vurmak topuzu kırabilir! ★ Kullanım sırasında herhangi bir sorun varsa, lütfen bize ulaşın, satış sonrası servis ekibimiz sizin için tüm sorunları çözecektir.

Ürün Özellikleri

Benzer ürünler