Bir tık alabilirsiniz 0 0.00

0-Eşya
vergi 0.00
Toplam 0.00
Banyo Cam Raf, Banyo Raf, Temperli Cam Duvara Monte Yüzer Raf SUS 304 Paslanmaz Çelik, 30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm (Boyut :

Banyo Cam Raf, Banyo Raf, Temperli Cam Duvara Monte Yüzer Raf SUS 304 Paslanmaz Çelik, 30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm (Boyut :

₺ 330.69
 

İşlenmemiş
Malların

★Malzeme : 304 paslanmaz çeliğin yüzeyi, güçlü korozyon direncine, yüksek sıcaklık direncine ve uzun servis ömrüne sahip çok katmanlı ayna cilalıdır. ★Özellikler : Kenar kavislidir, çiziklerden, kalın tabandan ve güçlü taşıma kapasitesinden kaçınır. ★ Gizli vidalar-Tüm vidaların dekoratif kapakları vardır, kurulumdan sonra görünmez vidalar-güzel. ★ Büyük kapasite - sabun, şampuan, yüz temizleyici, losyon, fırça vb.Saklayabilir. ★ ★ Kolay temizlenir : kolay temizlenir, günlük yaşamda ıslak havlu veya gazete ile silin, inatçı lekeleri havlu, bira veya ılık sirke ile silin. ★Ne alabilirsiniz?Havluları, ihtiyacınız olan banyo malzemelerini ve daha fazlasını saklamanıza yardımcı olabilecek temiz ve temiz bir banyo alabilirsiniz.Katlı paslanmaz çelik light Number : 1 floor Product net ağırlık : 2500g Use sahne : banyo, mutfak, balkon oturma odası, vb punching Surface teknoloji, oo özellikleri : Ürün Adı : Banyo Kozmetik Cam Stand Material : 304 paslanmaz steelİnstallation yöntemi : : .Özellikleri : Ayna cilalı, dayanıklı ve güzel, paslanmaz çelikten yapılmış, asil bir atmosfer, beş katmanları hassas shine Size : 30 cm / 11.8 inç 40 cm / 15.7 inç 50 cm / 19.7 inç 60 cm / 23.6 inçnot : 1. Tüm müşterilerimize en iyi ürün ve hizmetleri en düşük fiyata sunmak istiyoruz.2. Işık ve ekran gibi faktörlerden dolayı hafif bir renk sapması meydana gelecektir.3. Manuel ölçüm hataları olabilir, hata aralığı 1-3 cm, gerçek ürüne bakın.Ürün listesi açıklaması : Banyo aksesuarları sadece, diğer ekran ürünleri hariç.

Ürün Özellikleri

Benzer ürünler