Bir tık alabilirsiniz 0 0.00

0-Eşya
vergi 0.00
Toplam 0.00
FEİCHAO 2 PCS CNC 1/4 Top Kafa Braketi 1 inç Genişletilmiş Top Kafa için kamera kafesi ve Dalış El Aksesuarları? (Titanyum)

FEİCHAO 2 PCS CNC 1/4 Top Kafa Braketi 1 inç Genişletilmiş Top Kafa için kamera kafesi ve Dalış El Aksesuarları? (Titanyum)

₺ 47.94
 

İşlenmemiş
Malların

1/4 Top Kafa Braketi, havacılık alüminyum alaşım CNC işleme, sağlam ve dayanıklı.Fonksiyon : SLR için, aynasız fotoğraf makinesi aksesuarları, monitör, mikrofon, vb.dalış, çift elle tutulan yüzdürme kolu, uzatma kolu için kullanılabilir.High-end anodize kumlama ve oksidasyon, dokunmak rahat, ve renk dayanıklı ve solmaz;.Düğme vidası tutturulur ve L şeklindeki anahtar, düğme tarafını güçlendirmek için kullanılabilir.Paket şunlardır : 2 adet * CNC 1/4 Ball Head Braketi ( renk isteğe bağlı).FEİCHAO 2 ADET CNC 1/4 Topu Kafa Dirsek 1 inç Kamera Kafes ve Dalış El Aksesuarları Ürün Adı için Top Başı Genişletilmiş : Alüminyum Alaşımlı 1 inç topu kafa Alüminyum Alaşımlı yüzey teknolojisi genişletilmiş : tuz kumlama ve oksidasyon : 60*27 mm Brüt ağırlık : 80g Fonksiyon : SLR, Aynasız kamera aksesuarları, monitör, mikrofon, vb ürün boyutu Toplandı.dalış, çift elle tutulan yüzdürme kolu, uzatma kolu için kullanılabilir.Renk : Siyah/kırmızı / Titanyum isteğe bağlı.Özellikler : 1. CNC işleme havacılık alüminyum alaşım, sağlam ve dayanıklı; 2. High-end anodize kumlama ve oksidasyon, dokunmak rahat, ve renk dayanıklı ve solmaz; 3. Düğme vidası sabitlenir ve L şeklindeki anahtar, düğme tarafını güçlendirmek için kullanılabilir; 4. Paslanmaz çelik 304 vida, vida güçlü mukavemet ve korozyona sahip 1/4 paslanmaz çelik vida kullanır resistance.In normal kullanımda kırılma olmaz.Paket şunlardır : 2 adet * CNC 1/4 Ball Head Braketi.

Ürün Özellikleri

Benzer ürünler