Bir tık alabilirsiniz 0 0.00

0-Eşya
vergi 0.00
Toplam 0.00
BESTERY Vintage Çiçekli Yapışkanlı Kağıt Vinil raf astarı Kabuğu Sopa Dresser Çekmece Sticker Ev Deco 17.7 inç 118 inç (Mavi)

BESTERY Vintage Çiçekli Yapışkanlı Kağıt Vinil raf astarı Kabuğu Sopa Dresser Çekmece Sticker Ev Deco 17.7 inç 118 inç (Mavi)

₺ 37.74
 

İşlenmemiş
Malların

BOYUT : 17.7 İnç(Genişlik) x 118 inç(Uzunluk) /rulo (45cm x 3m), Kalınlık 0.2 mm olarak mevcuttur.UYGULAMA : Duvar dekorasyonu, dolaplar ve çekmeceler, tezgahlar, kitap rafları, dolap rafları vb.ÖZELLİK : Su Geçirmez, Yüksek Parlaklıkta Bitmiş, Çevre dostu, çıkarılabilir, Tezgaha zarar vermez.KENDİNDEN yapışkanlı Adım 2 : Kaplanacak parçayı ölçün.Uygun boyuta kağıdı kesmek, ayarlamak için yardımcı olabilecek tüm kenarları,ekstra üst üste 3 cm bırakarak; 3. Adım : alt kağıt kese, eşit olarak yukarıdan aşağıya doğru kağıt fırça,kağıt işlemi sırasında sapma olduğu tespit edilirse bir kazıyıcı kullanırken, soymak ve tekrar yapıştırmaya devam edebilirsiniz; 4 Eğer kabarcıklar veya kırışık İse,bir iğne ile delin ve hava sıkışır ve dışarı çıkın.Ek olarak, ısı tabancası yararlı olacaktır, çünkü bu PVC malzemedir, ısı plastisite yapabilir; Adım 5 : Kullanım Kılavuzu ürünle birlikte verilir.HATIRLATIR : 1.Renk tonları odadaki aydınlatmaya bağlı olarak değişebilir, duvardaki resimler sadece referans içindir. 2.Renk farkını önlemek için aynı partiden geldiklerinden emin olmak için bir seferde yeterli rulo satın alın. 3. Alacağınız kağıdın üzerinde veya her iki ucunda bazı kırışıklıklar olabilir, ancak kuru düz yüzeyde kullanımdan sonra bakmayı etkilemez.Umarım anlayabilirsin.

Ürün Özellikleri

Benzer ürünler